Het nut van originele inkt en toner

We hebben er in het verleden nog over gesproken op onze Facebook-pagina, maar willen toch nog eens benadrukken hoe belangrijk het is.

Inkt en toner van huismerken gebruiken is niet goed voor uw printer.

In het ergste geval is hij onherstelbaar. Wat het meest voorkomende scenario is, is dat de printer gaat haperen of afdrukken met vlekken en strepen. Maar indien uw printer tot de uitverkorenen behoort om het compleet te begeven: weet dat de garantie op een printer vervalt bij gebruik van namaak.

Bezorg jouw printer dus geen minderwaardigheidscomplex. Laat hem zien dat je het toestel graag hebt en schaf originele inkt en toner aan. Wij helpen je hierbij graag verder!

WiFi bij Wintershoeve ijs

De schotel die je op de foto ziet, is geen UFO van gelande Marsmannetjes. 😊

Je kent zeker wel plaatsen waar WiFi aanwezig zou zijn, maar als je probeert te surfen, blijkt dit nagenoeg onmogelijk omwille van de traagheid. Dit is vanaf nu zeker niet meer het geval bij Wintershoeve ijs. Hier kan je genieten van lekkere, huisbereide gerechten zoals een pannenkoek of een ijsje, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin en jij rustig wat kan surfen via een vlotte, veilige WiFi-verbinding. En dat alles dankzij deze, correct ingestelde, vliegende schotel.

Wil jij ook goede WiFi op jouw bedrijf, waarbij de bedrijfsgegevens veilig afgeschermd zijn, maar gasten toch onbezorgd kunnen surfen? Of heb je geen zaak maar erger je jezelf toch purper aan het slechte WiFi-signaal? Neem dan gerust contact met ons op voor meer info!

Clearplex

Onze smartphone dient al even niet alleen om te bellen en gebeld te worden. Het is intussen ons alles geworden: ons adresboek, onze foto- en filmcamera, … We gebruiken het om onze social media bij te lezen en bij te werken, kinderen bezig te houden tijdens een restaurantbezoek, ja, zelfs om aan een nieuw lief te geraken m.b.v. Tinder en aanverwanten.

Het grote succes van de duurdere toestellen toont ons dat we best wel wat geld over hebben voor ons digitale manusje-doet-alles. En toch hebben heel veel mensen geen goede beschermhoes en nog minder mensen een deftige schermbeveiliger.

Met onze beschermfolie is het scherm van elk toestel beschermd tegen val- en stootschade. Door de structuur van deze beschermingslaag herstellen aanwezige krassen vanzelf. Als je bij een tablet of GSM nog een hoes voorziet die de randen van het toestel optimaal beschermt, gaat jouw toestel een hele tijd mee.

De folie wordt op maat gesneden en éénmaal uitgehard zie je zelfs niet meer dat de beschermingslaag aanwezig is op het scherm.

Twijfel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op om uw toestel de bescherming te geven die je verdient!